Andreea LAZAR

Sunt consilier psihologic și psihoterapeut licențiat al Universității București, specializat pe psihologie individuala, de copii, de cuplu și familie, cu competențe în dezvoltare personală unificatoare individuală și de grup, dramaterapie unificatoare.

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, Master de Psihodiagnoza experențială unificatoare - Universitatea din București.

Experiența mea se bazează atât pe contactul cu persoane cu diverse tematici (obezitate, probleme de piele, anorexie, dependenta afectiva, obezitate, fobii, etc), în educația non-formala a tinerilor cât și lucrul cu copii ce prezintă tulburări din spectrul autist și ADHD.

În prezent lucrez la o grădiniță ca psiholog, realizez grupuri de dezvoltare personala pentru copii.

Pasiunea mea pentru tot ce înseamnă dezvoltare personală a început încă din liceu, când am învățat ca este timpul sa cultiv blândețea cu mine însumi și am descoperit cheia vindecării - auto-acceptarea.

Cred cu tărie ca puterea de a accepta, de a înțelege, de a sprijini și de a dărui necondiționat poate însenina, creste și întări ființa umană, care sa dea un sens superior unor experiente dureroase; Înțelegându-le omul poate integra experienta durerii, transformând-o în parte a devenirii sale.