Andreea PANOIU

Am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei in cadrul Universitatii Bucuresti, iar apoi am urmat masterul de Psihodiagnoza, psihoterapie experientiala unificatoare (PEU) si dezvoltare personala. In prezent sunt consilier psihologic si psihoterapeut specializat in lucrul individual, de grup, cu familii, de cuplu, cu adolescenti si copii.
Am avut multe lucruri bune de invatat pe perioada facultatii fara de care nu as avea o baza informationala, culturala si experientiala.Totusi diplomele pe care le am nu au contribuit semnificativ in formarea mea profesionala. Cel mai mult m-a ajutat experienta pe care am acumulat-o participand la un internship ce a avut loc la Centrul de Plasament Pinnocchio 3, perioada in care am lucrat ca voluntar in Centrul pentru Prevenirea Tentativelor de Suicid, administrarea si interpretarea testelor proiective in cadrul Gradinitei nr. 293, experienta de a lucra cu copiii din cadrul SOS Satele Copiilor si participarea la numeroase workshop-uri si conferinte din domeniu unde am luat contact cu specialisti care si-au impartasit experientele.
In tot acest timp, am avut ocazia de a-mi perfectiona abilitati care ulterior mi-au permis sa tin impreuna cu Anamaria Draguta un workshop in cadrul Conferintei Zilelor Dezvoltarii Personale Experientiale, sa conduc grupuri de dezvoltare personala cu tineri adulti si copii, sa devin trainer al Institutului Ikedoo, sa am clienti cu dificultati relationale,cu tulburari alimentare, femei cu sarcini toxice si disgravidii, femei care au suferit pierderi de sarcina si persoane cu framantari din ce in ce mai apasatoare care in urma intalnirilor noastre reusesc sa faca schimbari satisfacatoare in stilul lor de viata.
Asadar, contactul direct cu fiecare client, cursant, specialist, coleg, prieten, strain imi imbogateste experienta si ma provoaca sa fiu din ce in ce mai buna la ceea ce fac.