Consiliere si psihoterapie

Simti ca lucrurile nu mai merg bine? Simti nevoia de a face o schimbare, de a gasi o solutie si nu stii cum? La cabinetul de psihoterapie, noi te insotim si te sustinem in demersul tau de crestere a starii de bine prin autodescoperire si imbunatatire a relatiilor cu ceilalti cu ajutorul tehnicilor si metodelor specifice.

Dezvoltare personala

De-a lungul vietii suntem constant provocati de situatiile care apar, prevazute sau nu. Felul in care facem fata acestor provocari poate sa ne ajute in dezvoltarea personala sau sa ne blocheze. Echipa noastra te poate asista in procesul de descoperire a resurselor proprii si de elaborare a unor strategii de gestionare cat mai eficienta a acestor momente.


Implicarea persoanei, familiei si comunitatii!

Psihoterapia nu este un lucru usor de descris in termeni generali. Ea depinde atat de personalitatea terapeutului, cat si a clientului, precum si de problema cu care acesta vine. Sunt multe metode diferite pe care le pot folosi pentru a lucra problemele carora vrei sa le gasesti o rezolvare. Psihoterapia nu este ca o vizita la medic; ea presupune un efort activ din partea ta. Pentru ca terapia sa aiba rezultatele dorite, va trebui ca tu sa lucrezi activ atat in timpul intalnirilor cat si acasa cu/asupra lucrurilor despre care vorbim. 

Psihoterapia poate avea atat beneficii, cat si riscuri. Pentru ca adesea psihoterapia implica discutii despre aspecte mai putin placute ale vietii tale, poti experimenta sentimente inconfortabile de tristete, vina, furie, frustrare, singuratate si neajutorare. Pe de alta parte, psihoterapia a aratat ca a avut beneficii pentru oamenii care au trecut prin ele. Terapia adesea conduce catre relatii mai bune, solutii pentru anumite probleme si reducerea semnificativa a sentimentelor de neajutorare. Prin orice stari emotionale ai trece in cabinetul de psihoterapie, psihoterapeutul te va sustine in fiecare moment.