Laura CRISTEA (Ciochină)

 

"În lume sunt multe minuni mari, dar nu mai mari ca omul" (Sofocle)

Sunt Laura și mă remarc prin atitudine, femininate, spontaneitate, prin spiritul ludic, prin zâmbetul și energia pe care o transmit celor din jur. Sunt o persoană caldă, empatică, un bun observator, un bun ascultător, sunt discretă, diplomată și iubesc oamenii.
 
Am ales această cale, cunoscându-mi încă din copilărie misiunea în viață, aceea de a învață Omul să simtă Minunea din el, să devină conștient de resursele sale interioare și să învețe să le folosească, să devină conștient de părțile divine din el, cu care toți suntem înzestrați.
 
Astfel, vă invit să ne cunoaștem mai bine în cabinetul meu, să ne pregătim pentru viață, să învățam să fim în contact cu noi înșine, cu nevoile noastre, să acționăm în favoarea noastră și nu să ne sabotăm evoluția. Dând rând zilelor, nu facem decât să alegem metoda simplă dar nesănătoasă pentru dezvoltarea noastră personală.
 
E important să trăim fiecare etapă a vieții cu bucurie, cu entuziasm și să rămânem vii în calea ei, în față evenimentelor indiferent de natura lor. Alături de un ghid și nu de un sfătuitor, cum suntem obișnuiți să credem, ne putem bucura și trăi în mod autentic viața „noastră”, Da – a noastră și nu a antecesorilor noștri.
 
Pe lângă calitățile native, mă recomandă atât experiența de 7 ani în relațiile cu oamenii, din sfera personală dar și din cea profesională, din domenii precum relatii clienti, resurse umane dar mai ales din terapie unde am lucrat ca și terapeut cognitiv-comportamental, terapeut ocupațional și coterapeut.
 
În prezent, facilitez ateliere pentru copii, adolescenți și adulți, imi desfășor activitatea in privat și colaborez cu diverse asociații pe servicii de psihologie clinică, consiliere psihologică si psihoterapie.

În ceea ce privește educația mea, sunt absolventă a Facultății de Psihologie (UB), a Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene (USH), absolventă a unui masterat în domeniul resurselor umane: Comunicare Manageriala și Resurse Umane (SNSPA).
 
De asemenea, sunt Practicant NLP atestat de Asociația Română cât și Europeană pentru Programare Neuro-lingvistică, sunt Consilier psihologic experiențialist și în prezent continui stagiul de formare în Psihoterapie în cadrul aceluiași institut- Institutul SPER – Psihoterapie Experiențială a Unificării (P.E.U.) centrată pe adult,€ copil, cuplu, familie.
 
În timpul liber, mă îndeletnicesc cu câte o carte, ascult muzică, dansez, merg la teatru și în viitorul apropiat vreau să iau lecții de echitație.
Încurajez descoperirea și întreținerea pasiunilor. Acestea ne aduc motive de a zâmbi, de a ne simți bine.
 
Numai bine,
 
Laura C