Romina Loredana Bala

Fiecare dintre noi la un moment dat este nevoit sa aleaga un drum, o cale pe care sa o urmeze in viata. Eu am ales sa devin psiholog pentru ca imi face placere sa lucrez cu oamenii.

In anul 2011 am absolvit facultatea de psihologie, obtinand Diploma de licenta in psihologie.

Pentru ca imi doream sa completez si sa aprofundez toate informatiile dobandite in cadrul facultatii am urmat programul de master: “Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si familiei”, din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei.

Masterul l-am absolvit in anul 2013, iar in data de 20.09.2013 am obtinut Atestatul de libera practica de la Colegiul Psihologilor din Romania.

Mi-am consolidate abilitatile si competentele de psiholog atat in timpul facultatii si masteratului prin pregatirea teoretica si practica cat si in afara acestora prin voluntariat.

2013: Organizator si coordonator grupuri de dezvoltare si optimizare personala cu adolescenti in cadrul unui liceu din Bucuresti.

2012: Voluntar la Direcţia generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Bucureşti.

2011-2012: Voluntar in cadrul proiectului de cercetare „Cu tine cresc mare” al Psih. Drd. Andreea Simona Olteanu, proiect realizat sub coordonarea Societătii de Psihoterapie Experienţială Române.

2011: Voluntar in cadrul Napocensis Medical Center.